2 steder at hente store besparelser

Lige nu er der mange som har lidt ondt i økonomien. Priserne på huse og lejligheder falder, lønningerne er stagneret og mange mennesker bliver endda fyret. For mange er det en periode med mange frustrationer og det kan være hårdt for parforholdet. Men vælger man i stedet at tage de positive briller på, så giver det også en unik mulighed for at lede efter steder hvor man kan hente store besparelser på de ting man køber.

Selvfølgelig er det dejligt at spare 2 kroner på en liter mælk, men skal det være noget der virkelig batter, så skal vi kigge på de lidt større ting. Eksempelvis faldt jeg over en artikel på http://www.mrieck.com/ilva-lagersalg/ som handlede om at købe møbler på lagersalg i stedet for at betale fuld pris i butikkerne. Selvfølgelig var serviceniveauet et andet og selve møblet var heller ikke udstillet helt så pænt, men selve varen var præcis den samme.

Skal man op og spare de helt store penge, så er det gerne omkring hushandler. Lige nu falder husene i værdi og ingen tør købe for tænkt hvis de falder mere i morgen. Det betyder også, at ejendomsmæglerne er meget desperate efter at få nogle salg igennem da de ikke tjener penge så længe der ikke bliver solgt noget.

Ligeledes er købere som måske har købt et nyt hus og ikke solgt det gamle villige til at gå længere ned i pris end godt er. Det betyder store besparelser for dig og kan der bliver tale om flere hundrede tusind, så er det for mange en hel årsløn efter skat som bliver tjent ved blot at kigge sig lidt for og forhandle lidt med pressede folk.