Brevvægt og PostDanmark

Jeg sender utroligt mange breve, da jeg har en lille webshop, hvor alle produkterne bliver sendt som brev. Jeg har altid taget den lidt på gefühlen mht. til portoen, da jeg ikke regnede med at PostDanmark var særligt opmærksomme på om den lige var nogle få gram over. Men der må jeg erkende jeg tog grueligt galt. Modtog et brev forleden hvor der stod de ville overvåge mine breve fremover, da jeg havde smidt for lidt porto på 3 af mine breve. Synes godt nok det er lidt af en overdrivelse, men okay man må jo følge reglerne.

Jeg har derfor været ude og investere i en brevvægt, så er jeg da sikker på at jeg frankere mine breve rigtigt hver gang. Den er også indstillet sådan den ud fra vægten skriver hvad der skal på i porto, det er ret smart synes jeg.

Post

Nu jeg fik dette brev fra PostDanmark hvor jeg synes tonen var lidt hård, har jeg lige lidt galde jeg skal op med. Jeg har oplevet at rigtigt mange af mine breve bliver væk i posten. Det er super frustrerende da kunderne bliver sure og jeg skal sende dem en ny vare, som jeg ikke får betaling for. Jeg kunne selvfølgelig bare sende som pakker så jeg får et track and trace nummer. Problemet er bare det øger omkostningerne rigtigt meget. Jeg mener desuden heller ikke det kan passe at breve sådan kan blive væk.

Men det er nok desværre sådan det er inde ved PostDanmark. Så jeg må vel bare prøve at gøre op med mig selv, hvad der bedst kan betale sig. Umiddelbart tror jeg at jeg fortsætter med at sende som breve, og så håbe de bliver bedre. Det kan jeg være jeg bare har været uheldig. Men det må tiden jo vise 🙂