Fin til en bryllupsfest

Min kone og jeg er netop blevet inviteret til bryllups hos nogle af vores gode venner. De har været sammen i et utal af år, men har først nu fundet ud af, at tiden er inde til at blive viet. I den forbindelse skal jeg som mand naturligvis have styr på hvad jeg skal have på af tøj og det skal være noget der matcher det min kone nu vælger. Så i bund og grund skal jeg ikke selv vælge så meget…

Jeg har været ude i et par butikker for at se på nogle herreskjorter, men jeg kan ikke rigtig finde ud af hvor højt niveauet skal være. Med ”niveau” mener jeg om det skal være skjorter til butterfly, til slips eller om jeg skal gå hele vejen og finde en skjorte hvor jeg kan bære en cravatte. Det sidste bliver nok lige i overkanten og det duer jo heller ikke hvis jeg kommer i noget der er bedre end gommens.

Det ender muligvis bare med en helt almindelig hvis skjorte hvor jeg kan bære et slips som så kan matche min hustrus kjole. Det er det letteste og kombineret med et sort jakkesæt, så går man ikke helt galt i byen. Det er heldigvis et aftenarrangement, for da det er om sommeren, så ville det ikke passe ind med et sort jakkesæt til midt på dagen.

Men nu må vi se… jeg er sikker på at min kone også har nogle holdninger, så det kan være at jeg slet ikke for lov til at bestemme noget selv.