Flot cover til iPhone

I forbindelse med jeg lige har købt en iPhone, købte jeg også et cover inde i telenor butikken hvor jeg købte den. Det har jeg nu gået med i nogle uger og jeg er faktisk blevet rigtigt træt af det. Det er sådan et stort sort plasticcover som gør iPhonen rigtigt træls at holde omkring og så ser den bare rigtig uhandy ud.

Jeg besluttede mig derfor for at lede efter et nyt alternativ. Jeg kiggede rigtigt mange hjemmesider igennem, men det var bare som om de alle havde de samme kedelige covers.

Men så faldt jeg over en anden form for iPhone 4 cover nemlig nogle såkaldte skins. Jeg fandt dem på en hjemmeside der hedder http://www.tezzo.dk som er en dansk hjemmeside. Jeg synes de har nogle rigtigt lækre produkter. Jeg valgte derfor at købe et og det overgik mine forventninger.

iPhone cover der ikke ødelægger formen

Først og fremmest så synes jeg det er super lækkert at ens iPhone ikke bliver tykkere, men bevarer den originale form, som jeg synes er dejlig og ligger godt i hånden. Det der er med tezzos covers er at det er et slags klistermærke, som man klistrer på.

Det gik faktisk overraskende godt og jeg kunne let tage det af igen, hvis jeg ikke lige fik sat det ordentlig på første gang, hvilket jeg selvfølgelig ikke gjorde 🙂

Stilrent iPhone cover

Stilrent iPhone cover

Derudover så synes jeg det er vildt stilrent. Jeg valgte det der hedder “Ahorn” og det skal altså forestille det er Ahorn, altså træsorten. Det er ikke ægte træ, men må erkende jeg blev ret overrasket over hvor meget det egentlig minder om det. Jeg gav 149 kroner for det, og det synes jeg måske umiddelbart virker ret meget for et “klistermærke” men synes faktisk det virker til at vre i god kvalitet, og i forhold til jeg gav 199 kroner for mit plasticcover, så synes jeg faktisk det er meget fair.

Har du en iPhone synes jeg i hvert fald du skal tage et kig på det 🙂