KitchenAid køkkenmaskiner kun 2 typer

I 1908 fik Herbert Johnson ideen til at lave KitchenAid køkkenmaskinen og i 1919 begyndte produktionen af modellen H-5. Allerede dengang var målet kvalitet og alle køkkenmaskiner blev testet før de blev sendt ud til forbrugerne.  I 1930’erne fik KitcehAid det design vi kender i dag. De har dog gennemgået rigtig mange forbedringer siden og er stadig et produkt kendt for høj kvalitet.

KitchenAid modeller
Der findes rigtig mange forskellige modeller men faktisk kun 2 typer. På den ene model kan hovedet vippes i cirka 45 grader så man nemt kan få adgang til skålen. Denne model er udviklet til husholdningen. Den anden model bruger et slags skål løfting design. Denne model er mere til professionel brug og har som regel en større motor og en større skål. Begge modeller kan dog bruges af professionelle og i hjemmet. Der er med garanti kendte kokke der bruger vippe modellen og glade amatører der bruger skål vippe modellen.

KitcheAid Køkkenmaskine

KitchenAid køkkenmaskine tilbehør
Når du køber en KitchenAid Køkkenmaskine får du som regel en skål i rustfrit stål med samt et fladt piskeris, et normalt piskeris, en dejkrog og en plastskærm i 2 dele. Der findes heldigvis masser af andet tilbehør der kan proppes på din KitchenAid Køkkenmaskine. Du kan bl.a få en kødhakker, en raviolimaker, en citruspresser, en pastavalser, et råkostjern, en glasskål og mange andre skønne ting.

KitchenAid køkkenmaskine funktoner
En KitchenAid køkkenmaskine har en motor på 300 watt men på grund af dens Direct Drive funktion vil det virke som om den har en effekt på 1200-1500 watt. Motoren kan indstilles på 10 forskellige hastigheder og maskinen kan cirka røre 1,2 kg mel. Læs mere om KitchenAid