Lad dig inspirere og spar penge

Udvalget af dameblade bliver større og større, og du kan snart vælge et magasin alt efter hvilket humør, du er i.

Nogle dameblade fokuserer på high end fashion vist frem af radmagre modeller, hvor andre dameblade holder sig til et mere medgørligt niveau i forhold til både prisleje og størrelsen på tøjet. Det skal dog ikke være nogen hemmelighed, at de fleste kvinder nyder at bladre igennem alle former for dameblade med henblik på at lade sig inspirere til en helt ny stil.

Ønsket om at smide de slidte cowboybukser ud til fordel for alverdens smukke kjoler, nederdele og toppe hviler i de fleste kvinder. En ofte anvendt taktik i dameblade er at vise en styling på en model, hvor tøjet koster spidsen af en jetjager, hvor billedet ved siden af illustrerer nogenlunde samme look til overkommelige penge.

Nogle gange vil den billige styling imidlertid stadig være ret dyr, og som læser føler man, at man er lige vidt i forhold til at lægge cowboybukserne på hylden.

Det behøver dog ikke at være enten eller. Et rigtigt godt tip kan være, at du blot lader dig inspirere af stil og tendenser ved at læse diverse dameblade, hvorefter du indleder din egen jagt på lignende looks på nettet.

Der er et hav af muligheder for at finde billigt dametøj online, og hvis du søger blandt engelske forhandlere, vil du være endnu mere sikker på at ramme tidens trend uden at rippe bankkontoen.

Der findes også rigtig mange hjemmesider, hvor folk forhandler genbrugstøj hjem fra eksempelvis London eller Holland, hvorefter de sætter det i stand og til salg. Disse sider giver dig mulighed for at gøre nogle seriøse scoops, da du både får tøjet billigt samtidig med, at det ikke bliver betragtet som såkaldt stangtøj. Du skal med andre ord blot væbne dig med lidt tålmodighed og et godt jagtinstinkt i missionen om at blive klædt moderigtigt på til billige penge.